LEEUWARDEN – In de nacht van zaterdag 22 oktober op zondag 23 oktober vond er een zware mishandeling plaats in de feesttent tijdens het Oktoberfest. Het incident vond plaats op het Zaailand te Leeuwarden.

Een 20-jarige inwoner van de gemeente Dantumadeel kwam nietsvermoedend zijn jas uit de garderobe van het evenement halen, waarna hij vanuit het niets op zijn gezicht werd geslagen. Door deze plotselinge klap kwam hij ten val. Vervolgens werd hij meerdere keren op verschillende plekken geslagen en geschopt. Een onbekende groep kon de dader uiteindelijk tegenhouden door om het slachtoffer heen te gaan staan.

De man stond op het punt om met zijn vrienden naar huis te gaan. In plaats daarvan moest hij zijn kin in het MCL laten hechten en is hij door de aanval drie tanden verloren.

De politie zoekt dringend getuigen van dit zinloze voorval. Bent u getuige of weet u wie de verdachte is? Kortom, kunt u meer informatie verstrekken over deze mishandeling? Neemt u dan contact op met nummer 0900-8844. Vermeld ook even dat het om zaaknummer 2016303057 gaat.

Redactie