Met 112Fryslân.nl een uitstekend bereik in Friesland!

Adverteren?

De website van 112fryslan staat midden in de lokale samenleving van Friesland. Wij voorzien de bewoners in de gehele provincie van actueel 112 nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal

Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren

Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren is de website van 112 Fryslan.nl altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen

Met gemiddeld meer dan 25.000 bezoekers per dag kan 112fryslan.nl zich één van de grootste 112 online nieuwsmedia in de provincie noemen. De meeste bezoekers van 112fryslan.nl komen uit de provincie zelf, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Twenty Four Webvertising BV.
Tel. 058-3030112
Email: Direct contact of mail info@24webvertising.nl