Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste man

BURDAARD – Bij de zoektocht, die zondagochtend werd voortgezet, is zondagmiddag een lichaam aangetroffen in het water. De identiteit is nog niet bekend.

De zoektocht naar de vermiste 34-jarige Tarek Katsma is zondagochtend voortgezet. Hiervoor is het Search And Rescue team Nederland ter plaatse gekomen.

Het team is ter plaatse met boten, uitgerust met sonar, honden en andere zoekmiddelen. De man wordt al sinds donderdag vermist. Gistermiddag hebben diverse hulpdiensten ook al gezocht, naar aanleiding van een gevonden kledingstuk in het water. Het is op dit moment niet bekend of dit kledingstuk van de vermiste man is.

De politie roept bewoners met een beveiligingscamera op om de beelden te bekijken, mogelijk dat de vermiste Tarek daar op te zien is. Ook moeten de bewoners hun tuin controleren of daar eventueel spullen liggen die als aanwijzing kunnen dienen.

Zondagmiddag maakte de politie bekend dat er een lichaam aangetroffen is in het water. Het is nog niet bekend of het lichaam van de vermiste man is. De politie doet nog onderzoek.

Update: Het lichaam is van de vermiste 34-jarige man. Er is geen sprake van een misdrijf.

 

Ate Atema