Voorpagina > Vrouw overleden na ernstig ongeval
2. Gemeente Leeuwarden E.O.

Vrouw overleden na ernstig ongeval

Vrouw overleden na ernstig ongeval

OUDEHASKE – De bestuurster die woensdagavond ernstig gewond raakte bij een ongeval op De Dolten, is donderdag in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Bewoners op De Dolten hoorden woensdagavond rond 21:45 uur een forse klap en troffen op straat een ravage aan. Twee auto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Omstanders alarmeerden de hulpdiensten en verleenden eerste hulp aan de moeder en haar dochter.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De vrouwelijke bestuurder raakte zwaar gewond en is door het ambulancepersoneel en de MMT-arts gestabiliseerd en per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen, waar zij donderdag overleed. Haar dochter werd na het ongeval per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.

De bestuurder van het andere voertuig had geen letsel en kon op eigen kracht uit het voertuig komen. Omdat de politie het vermoeden heeft dat hij het ongeval heeft veroorzaakt, werd hij aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: [url=http://www.flitsnieuws.nl/index.php?p=87809/ernstig-ongeval-op-de-dolten-oudehaske/]Flitsnieuws.nl[/url].

Over de fotograaf

112Fryslan