HEERENVEEN – Agenten van de Verkeersongevallen Analyse van politie onderzoeken de oorzaak van een aanrijding met letsel die maandagmorgen rond 10.00 uur plaatsvond op de Burgemeester Falkenaweg.

Een inwoner van Noordwolde sloeg met zijn auto linksaf zonder, een auto die bestuurd werd door een inwoonster uit Heerenveen, die uit tegenovergestelde richting kwam, voorrang te verlenen. Door de aanrijding botste het slachtoffer met haar auto tegen een andere auto aan die achter de bedrijfswagen van de man reed. De vrouw raakte gewond en is met rug en nekletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De andere automobilist uit Groningen raakte door de aanrijding licht gewond en heeft zich ter plaatse door het ambulance personeel laten onderzoeken. De bestuurder uit Noordwolde is aangehouden op verdenking roekeloos rijgedrag. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Meer foto’s op en met dank aan: [url=http://feannet.nl/item/4612-gewonde-bij-ongeval-op-burgemeester-falkenaweg]Dennis Stoelwinder – Feannet.nl[/url]. Tekst: [url=http://www.politie.nl/nieuws/2014/april/28/01-vrouw-gewond-bij-aanrijding.html]Politie.nl[/url].

112Fryslan