HEERENVEEN – Een vrachtwagenchauffeur is donderdagochtend doorgereden nadat hij een fietser aanreed op de Oranje Nassaulaan.

Een 64-jarige fietser werd begin van de ochtend aangereden en enkele honderden meters meegesleept. De vrouw lag gewond bij de rotonde en de vrachtwagenchauffeur reed door. De fietster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de fiets van de vrouw bleef niet veel meer over.

Via burgernet werd opgeroepen om uit te kijken naar de vrachtwagen. De Oranje Nassaulaan werd enige tijd afgesloten wat voor vertraging in het verkeer zorgde.

Een vrachtwagenchauffeur die de oproep hoorde over de doorgereden chauffeur meldde zich op het politiebureau omdat hij dacht de schuldige te zijn. Hij reed die ochtend ook over de Oranje Nassalaan met zijn vrachtwagen. Hij bleek echter niet de gezochte chauffeur te zijn.
De betreffende chauffeur die doorreed is door de politie in Overijssel gevonden. De politie moet nog met de man in gesprek en geeft aan dat er een mogelijkheid bestaat dat de chauffeur niets gemerkt heeft.

 

Redactie