LEEUWARDEN – Op 16 mei 2005 hebben wij deze 112fryslan.nl website opgericht als een informatieve website over de hulpverlening in de provincie, inmiddels zijn wij een nieuwssite en bestaan wij alweer 5 jaar.

Sommige bezoekers kennen misschien nog de website die wij hiervoor hadden, namelijk Scannersite Friesland met veel informatie over zaken met betrekking tot het scanner luisteren. Ook die website was al veel gericht op de hulpverlening. Toen de hulpdiensten allemaal overgingen op het nieuwe communicatie systeem C2000, zijn wij in 2005 over gegaan in 112fryslan.nl.

Zoals al gemeld was de website eigenlijk bedoeld als site met informatie over de hulpdiensten in Friesland. Echter hadden wij destijds al van een fotograaf foto’s van incidenten online staan met beperkte info. In de loop der tijd kwamen er steeds meer mensen die voor ons foto’s wilden maken. Daardoor werden er steeds meer nieuwsberichten op de website geplaatst en zijn wij uiteindelijk gegroeid tot een grote nieuwssite met 112 nieuwsberichten.

Sinds 2005 hebben wij vele website indelingen en lay outs gehad, de huidige indeling en lay out zijn tot nu toe het langst in gebruik. Bij dit artikel zitten een aantal afbeeldingen van onze website in de afgelopen 5 jaar.

Bij deze wil ik iedereen die aan 112fryslan.nl meewerkt of heeft meegewerkt bedanken voor hun inzet! Wij gaan voor het 10 jarig bestaan!

112Fryslan