Voorpagina > Vijf gewonden na ongeval met feestwagen [update]
2. Regio Noord-Oost

Vijf gewonden na ongeval met feestwagen [update]

Vijf gewonden na ongeval met feestwagen [update]

DAMWÂLD – Donderdagavond rond 22.30 uur zijn vijf mensen gewond geraakt aan de Doniawei na een val van een wagen. Vier van de vijf gewonden zijn voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat om een meisje van 18, een jongen van 17 en twee jongens van 19 jaar oud. Een 27-jarige man is voor controle naar de dokterspost gebracht. Alle gewonden kwamen uit Twijzelerheide.De verklaringen van de betrokkenen, die erg geschrokken waren, lopen uiteen. De vijf gewonden zouden op een autoambulance met aanhanger hebben meegereden in het kader van een feest. Door nog onbekende oorzaak zijn ze van de aanhanger geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leeuwarden gebracht. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de bestuurder en de auto met aanhanger niet meer aanwezig.

De politie doet nader onderzoek. Een van de stappen is om de identiteit van de bestuurder te achterhalen. Verder zullen diverse getuigen worden gehoord om de toedracht van het ongeval duidelijk te krijgen. Als er mensen zijn die beschikken over meer informatie, kunnen zij bellen met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie.nl.

Over de fotograaf

112Fryslan