SNEEK – Een nieuw licht op de zaak van de overval op de videotheek vorige week dinsdagavond. De twee verdachten zijn in de buurt gefilmd.

De twee liepen voorafgaand aan de overval over de Kerkgracht en aldaar is het duo gefilmd door een camera. “Ik ga naar bed,” zegt een van de verdachten. De ander antwoord nog met de vraag of hij een boxspring heeft. De verdachten zijn ondanks dat het donker is redelijk te herkennen. Een van de daders reed op een elektrische fiets. In de Kerksteeg zijn de twee ook gefilmd toen zij op de vlucht waren.

De overval vond dinsdagavond 21 februari plaats. Volgens de politie heeft er in de zaak een worsteling plaatsgevonden maar zijn de daders er zonder buit vandoor gegaan. Bij de worsteling is een lang voorwerp gezien. Ondanks een burgernetactie en een zoektocht in de buurt zijn beide verdachten niet gevonden.

Herkent u een van de verdachten? Of heeft u meer aanvullende informatie voor de politie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Politie Sneek e.o. (@politie_sneek)

Redactie