DE WESTEREEN – Dinsdagmiddag rond 14:00 uur heeft er op de Boppewei ter hoogte van de afslag naar een tuincentrum een kop-staartbotsing plaatsgevonden.

De botsing ontstond toen een witte personenauto af wilde slaan naar het tuincentrum toe. Een Volkswagen Polo remde voor de afslaande auto af. Een automobilist(e) van een grijze Peugeot 206 cabriolet, rijdend achter de Volkswagen, merkte dit te laat op. De automobilist(e) van de Peugeot kon een aanrijding niet voorkomen, waardoor de voertuigen hard met elkaar in botsing kwamen.

De hulpdiensten werden direct opgeroepen om hulp te verlenen. Naast de politie en ambulance, werd ook de brandweer van De Westereen voor het ongeval gealarmeerd. Al snel werd duidelijk dat de hulp van de brandweer niet nodig was, waardoor het korps snel afgemeld kon worden.

De politie en ambulance zijn wel ter plaatse gekomen en hebben hulp verleend. Het ambulancepersoneel heeft een vrouw kort op verwondingen onderzocht. Na behandeling werd duidelijk dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig was. De politie heeft ten tijde van het ongeval de weg gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer werd ten tijde van het ongeval door wegwerkers verder geregeld.

Ate Atema