Veel schade aanrijding St. Nicolaasga

ST. NICOLAASGA – Donderdagmiddag omstreeks kwart over een kwam er bij de brandweer van St. Nicolaasga de melding binnen van een autobrand ter hoogte van de Wieken.

Ter plaatse aangekomen bleek het niet om een autobrand te gaan. Het ging om een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto. Aangezien de personenauto nogal wat vloeistoffen had gelekt was de brandweer uit voorzorg opgeroepen. De bestuurder van de personenauto is door het ambulance personeel ter plaatse onderzocht. Ondanks alle materiële schade bleek het letsel van de bestuurder mee te vallen. Een goed werkende airbag heeft hier voor gezorgd. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De oorzaak van het ongeval is onbekend. Vermoedelijk is één van de betrokkenen over de middellijn gereden en heeft toen de ander geraakt. Na het ongeval is de Tsjûkemarwei voor het verkeer uit de richting van St. Nicolaasga tijdelijk afgesloten. Het verkeer vanaf de A6 werd over het fietspad geleid. Bij de omleiding is nog een bestuurster aangesproken wegens het hinderen van een ambulance.

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Adverteren op 112fryslan