LEEUWARDEN – Zaterdagmiddag hebben er twee aanrijdingen plaatsgevonden tussen auto’s en scooter / snorfiets in Leeuwarden

De eerste was rond 16.00 op de Franklinstraat. Daar was een snorfietser in aanraking gekomen met een auto. De snorfietser die wou oversteken heeft waarschijnlijk de auto over het hoofd gezien en is de weg over gestoken waarbij hij werd geschampt. De scooter evenals de auto liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept door Theo Faber. De bestuurder van de snorfiets is ter plaatse door ambulancepersoneel na gekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Om 17.06 was de 2e aanrijding tussen een scooter en een auto op het Cambuursterpad/Bleekhof. De bestuurder van de auto wou het terrein van de poiesz oprijden en zag de scooterrijder daarbij waarschijnlijk niet en een aanrijding was het gevolg. De scooter botste tegen de auto op en raakte flink beschadigd net als de auto die ook schade opliep. Ook deze twee voertuigen konden niet hun weg vervolgen. De auto is afgesleept door Theo Faber en de scooter is opgehaald door bekenden of familie. De bestuurder van de scooter is met oa beenletsel met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto 1 t/m 5 Franklinstraat !       Foto 6 t/m 11 bleekhof !

112Fryslan

})