MUNNEKEZEEL- Op de Grindweg tussen Scherpenzeel en Munnekeburen heeft vanmiddag rond 16:35 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto in de voortuin van een woning tegen een boom terecht is gekomen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet bekend.

De auto kwam vanuit Scherpenzeel en reed richting Munnekeburen toen het fout ging. In de auto zaten twee personen. Beide zijn ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege de aanrijding is de Grindweg voor een deel afgesloten geweest door de politie. De brandweer van Scherpenzeel is ter plaatse gekomen om het voertuig veilig te stellen en de inzittenden daar waar nodig uit de auto te helpen.

De auto is voor hij tot stilstand kwam eerst al door de tuin van de buren gereden, hierdoor ontstond veel schade en rotzooi. Overal lagen stukken hout van de kapot gereden schutting en hekwerk. Een automobilist die het ongeval zag gebeuren kon op tijd stoppen om ook bij het ongeval betrokken te raken.