HOLWERD – Op de Stasjonswei N356 heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Er raakte uiteindelijk niemand dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis nodig bleek.

Het ongeval vond plaats rond kwart voor zeven toen een zwarte Renault remde om af te slaan. De remactie werd door de bestuurder van een achteropkomende Volvo te laat opgemerkt waardoor een kop-staart-botsing het gevolg was.

In de Volvo zaten de bestuurder en drie kinderen. In de zwarte Renault zat alleen een bestuurster. Alle betrokken personen zijn door medewerkers van twee ter plaatse gekomen ambulances gecontroleerd. Er bleek dat niemand dusdanig gewond was geraakt dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.

Naast de ambulance en de politie rukte ook de brandweer uit voor het ongeval. Omdat de Volvo LPG als brandstof had werd door de brandweer de motorkap geforceerd geopend en werd er preventief een slang met blusschuim paraat gelegd. Daarnaast werden er verschillende metingen verricht. Uiteindelijk bleek de auto niet te lekken. Een bergingsbedrijf zal de voertuigen afslepen.