OUWSTERHAULE – Bij een ongeval tussen een tractor en twee personenauto’s zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt.

Rond twintig over zes vond het ongeval plaats toen een tractor in botsing kwam met een personenauto, waarin zich twee personen bevonden. De impact van de botsing was zo hevig dat de tractor vervolgens tegen een geparkeerde auto tot stilstand kwam.

De hulpdiensten, waaronder brandweer, ambulance en politie, werden onmiddellijk gealarmeerd en spoedden zich naar de plaats van het ongeval. Vanwege de betrokkenheid van de tractor werd ook een hulpverleningswagen met kraan van de brandweer uit Joure opgeroepen.

De inzittenden van de personenauto werden uiteindelijk via de passagierskant bevrijd en werden ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Het is op dit moment niet bekend of de gewonden naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

Een berger heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd, nadat de politie het nodige onderzoek naar de toedracht van het ongeval had verricht.

Foto’s Brandweer Joure – Kijk ook op GrootDeFryskeMarren.nl voor meer foto’s.

Redactie