SNEEK – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een ramkraak bij een bedrijfspand op het Martiniplein op donderdagochtend rond 02.10 uur.

Agenten kregen de melding dat er mogelijk een inbraak was bij het bedrijfspand, ter plaatse bleek dat met een onbekend gebleven voertuig de pui was kapotgereden, waardoor ter plaatse een achterlichtunit was achtergebleven.

Door agenten in de regio is verder uitgekeken naar het voertuig welke deze ramkraak heeft gepleegd, maar is helaas niet meer aangetroffen. Voor zover zichtbaar zijn alleen wat lades in het perceel geopend. Wat er verder weg is weggenomen is nog onbekend. De eigenaar moet nog aangifte doen. Door de technische recherche zal onderzoek worden gedaan naar de inbraak.

Heeft u iets gezien wat mogelijk te maken heeft met deze ramkraak dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900 – 8844. Hebt u iets gezien, maar wilt dit liever anoniem melden, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

112Fryslan