Politieberichten Van Zaterdag 2 December 2006

Politieberichten Van Vrijdag 1 December  07.00 uur t/m Zaterdag 2 December 11.00 uur

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Heerenveen: getuigenoproep De politie is op zoek naar getuigen van een poging van een tasjesroof. Een 73-jarige inwoonster uit Heerenveen liep donderdagavond omstreeks 19.45 uur op de Poelen toen twee jongens aan haar schoudertas trokken. Ze hield de tas stevig vast waardoor de onbekenden de tas niet mee konden nemen. De vrouw viel op de grond waardoor ze pijn had aan haar been en arm. De twee jongens gingen er op twee fietsen vandoor. De politie roept getuigen van dit voorval op zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. 

Wijckel: politie houdt verdachte aan voor rijden onder invloed van alcohol De politie heeft vrijdagavond een 51-jarige automobilist uit Sloten aangehouden voor het verlaten van de plaats ongeval en voor het rijden onder invloed van alcohol. Een 24-jarige automobilist uit Balk reed op de Jachtlustweg richting Wijckel. De automobilist uit Sloten reed richting Balk, hij raakte met zijn auto in het voorbijrijden de automobilist uit Balk. Hierdoor raakten beide buitenspiegels beschadigd. De inwoner uit Sloten reed hierna door. De politie heeft hem later in zijn woning aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hier bleek dat de automobilist onder invloed van alcohol reed, de uitslag was 1050 ugl. Zijn rijbewijs in ingevorderd.

 

Heerenveen: hennepkwekerij ontdekt De politie heeft vrijdagavond een hennepkwekerij aan de Jupiter ontdekt. De politie trof in een loods 60 hennepplanten, stellingen met honderden hennepstekjes en apparatuur aan. De planten en de apparatuur zijn inbeslaggenomen en vernietigd. Er is nog niemand aangehouden door de politie. De loods werd verhuurd.

 

Leeuwarden: verdachte aangehouden na bedreiging De politie heeft zaterdagnacht een 32-jarige inwoner uit Appelscha aangehouden. De verdachte had een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwestad verbaal bedreigd. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht voor verhoor en de 35-jarige medewerker uit Leeuwarden heeft aangifte van bedreiging gedaan bij de politie.

 

BRON: www.politie.nl/friesland (Persberichten)

112Fryslan