JELSUM / CORNJUM / MIEDUM – De politie zoek getuigen die mogelijk iets gezien hebben op dinsdag 14 mei of mogelijk maandag 13 mei rondom de Dokkumer Ee tussen Lekkum en Wyns.

Dinsdagmiddag werd er in de Dokkumer Ee een overleden persoon aangetroffen nabij Jelsum/Cornjum/Miedum: Overleden persoon aangetroffen in sloot Jelsum; geen misdrijf  De politie wil graag weten hoe deze 44-jarige man uit Leeuwarden om het leven is gekomen. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen, die op 13 of 14 mei iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Dokkumer Ee, tussen Lekkum en Wyns.

Er is op dit moment nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak van de 44-jarige man en in het onderzoek staan alle scenario’s nog open.

Mogelijke getuigen
De politie is op zoek naar meer informatie over hoe, wanneer en waar precies de man in het water terecht is gekomen. Heeft u op maandag of dinsdag iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Dokkumer Ee tussen Lekkum en Wyns? Woont u in deze omgeving en heeft u mogelijk camerabeelden waarop een persoon te zien is, die bijvoorbeeld opvallend gedrag vertoont? Of heeft u andere informatie of tips die ons meer kunnen vertellen over de mogelijke doodsoorzaak van de 44-jarige Leeuwarder? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of laat de informatie achter via onderstaand tipformulier.

Zie de foto bij dit artikel voor de locatie waar de persoon is gevonden.

 

Redactie