LEEUWARDEN – In de nacht van maandag 7 augustus op dinsdag 8 augustus vond er een inbraak in een woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg plaats. De politie heeft een onderzoek naar de inbraak ingesteld en vraagt de mensen contact op te nemen indien men de dader denkt te herkennen.

Tijdens de desbetreffende nacht zagen getuigen dat er drie mannen in de tuin bij de woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg liepen. De getuigen zagen een licht van een zaklantaarn en ze hoorden gereedschap op de grond vallen.  De verdachten werden later aangesproken door de getuigen, waarop zij wegrenden. Een getuige heeft hierna de achtervolging ingezet en met zijn telefoon het incident gefilmd.

Uit onderzoek is gebleken dat er in de woning ingebroken was. De inbrekers hebben een achterdeur weten open te breken en konden zo de woning betreden. Uit het onderzoek is ook naar voren gekomen dat de daders sieraden en computerapparatuur hebben meegenomen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze verdachte denken te herkennen. Ook als u enige informatie heeft over deze zaak kunt u contact opnemen met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800 – 7000

Redactie