DE WESTEREEN – Een bewoonster van de Parkloane is mogelijk woensdagochtend in haar woning overvallen. De politie deed ter plaatse onderzoek.

woensdagmorgen omstreeks half negen kwam er bij de politie een melding binnen van een mogelijke woningoverval. De politie welke in grote getale ter plaatse kwam, heeft gelijk de straat afgesloten. De forensische opsporing kwam eveneens ter plaatse om sporen veilig te stellen. Voor de bewoonster van het pand kwam uit voorzorg een ambulance ter plaatse.

Volgens getuigen was er eerder vanochtend vroeg ook al politie in de straat aanwezig, dit zou zijn naar aanleiding van een melding diefstal. Het is nog onbekend of deze zaken met elkaar verband houden.

Het signalement van de verdachten werd via Burgernet verspreid, het zou gaan om twee licht getinte mannen van ongeveer 18 jaar, kort zwart haar, blauwe trainingsjas en een zwarte trainingsbroek. Getuigen spraken over een lichtblauwe Volkswagen Polo of Golf, welke gezien zou zijn in de straat. Mensen die wat gezien hebben worden door de politie gevraagd contact op te nemen via het telefoonnummer 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.