WOLVEGA – De politie is op zoek naar de dader van een overval die donderdagochtend plaatsvond op een natuurvoeding winkel in de Hoofdstraat West.

Iets na elf uur op de donderdagochtend bedreigde een nog onbekende man de winkelmedewerker met een steekwapen. Met een onbekend geldbedrag wist hij de zaak te verlaten. Een zoekactie in de omgeving leverde tot nu toe geen aanhouding op. Er werd direct een Burgernetactie gestart. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en is er sporenonderzoek gedaan.

Signalement
De zoekactie richt zich op een man met een mager postuur en een lengte van ongeveer 1.80 meter. De dader is een zwerverachtig type. Hij droeg een oude groene jas en een zwarte muts. Na de roof liep hij de winkel uit, stapte op een fiets en reed daarmee weg in de richting van de Julianaweg. Hebt u informatie over deze overval of herkent u iemand die aan dit signalement voldoet, neem dan contact op met de politie in Wolvega, telefoonnummer 0900 8844. U kunt uw tips ook anoniem doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800 7000.

Redactie