LEEUWARDEN – De technische recherche is donderdag verder gegaan met het sporenonderzoek in de woning aan de Jan Lievensstraat.

De forensisch specialisten hopen hun onderzoek te kunnen afronden donderdag. Daarna zal door tactische rechercheurs de woning onderzocht worden op mogelijk andere informatie die bij kan dragen aan de zaak.

Hoe lang daarna de woning en de directe omgeving nog afgezet en bewaakt blijft, is nog niet bekend. Ook het buurtonderzoek is donderdag voortgezet. Tijdens het buurtonderzoek heeft de politie veel informatie gekregen. Al deze informatie wordt de komende dagen verwerkt en geanalyseerd.

Woensdag is er sectie verricht op de twee stoffelijke overschotten bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. De sectie heeft diverse aanwijzingen opgeleverd. Deze aanwijzingen gaan gebruikt worden voor een reconstructie. Door middel van deze reconstructie hoopt het onderzoeksteam een duidelijk beeld te krijgen van wat zich in de woning ten tijde van het misdrijf heeft afgespeeld.

112Fryslan