Politie botst op auto onderweg naar melding

SINT ANNAPAROCHIE – Vrijdagavond rond 20:15 botste een politieauto op een stilstaande auto op de Middelweg-Oost. Deze auto had net een aanrijding gehad met een andere auto.

Een Mercedes draaide vanaf de Nij Toerenburg de Middelweg Oost op richting Vrouwenparochie. Uit deze richting op de Middelweg Oost kwam op dat moment een Ford. De Mercedes en Ford botsten op elkaar en bleven op de weg staan.

Een politieauto die met spoed vanuit Sint Annaparochie richting Stiens reed voor een melding, botste op de Mercedes die stil stond aan rechterkant van de weg. Een ooggetuige meldde dat de politie mogelijk een voertuig inhaalde en daarna vermoedelijk de stilstaande auto’s te laat heeft gezien. Eén politieambtenaar is voor de zekerheid langs de dokterswacht gegaan. De overige bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Voor de Ford kwam de brandweer met spoed ter plaatse omdat er brand in ontstaan was. De verkeersongevallenanalisten van de VOA deden onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Berger Ketellapper heeft de zwaar beschadigde personenauto’s en de politieauto afgesleept.

Delen:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Adverteren op 112fryslan