Plaatsvervangend politiechef Nathalie Kramers vertrekt

FRYSLÂN – Met ingang van 1 februari 2015 verlaat Nathalie Kramers, plaatsvervangend politiechef van de Eenheid Noord Nederland de nationale politie.

Na een periode van 20 jaar in verschillende functies bij de politie te hebben gewerkt, gaat zij zich oriënteren op een nieuwe wending in haar loopbaan.

Wat deze wordt is nog niet duidelijk. Nathalie Kramers heeft er voor gekozen eerst een sabbatical jaar te nemen om daarna een nieuwe uitdaging te zoeken en zich elders verder breder te ontwikkelen. In de periode dat Nathalie Kramers bij de politie in het noorden heeft gewerkt is er veel bereikt op het gebied van samenwerking tussen de drie noordelijke politiekorpsen.. Zij was een van de grondleggers van het samenwerkingsverband Noord Nederland en de eerste directeur van Shared Service Centrum Noord Nederland voor de start van de nationale politie.

Nieuwe stap
Nathalie Kramers: ‘Tot op de dag van vandaag heb ik al die jaren met plezier en veel energie binnen de politie gewerkt. Ik ben echter op een punt in mijn leven gekomen dat ik een nieuwe stap wil maken.’

Bijzonder jammer
Politiechef Oscar Dros: ‘Bijzonder jammer dat Nathalie Kramers de politie gaat verlaten, maar ik respecteer haar keuze. Ik wens haar succes na een intensieve samenwerking in de afgelopen 12 jaar.’

Delen:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Adverteren op 112fryslan