HEERENVEEN – Bij een overval door drie mannen op een parkeerplaats aan de Beugel is donderdagavond een persoon gewond geraakt.

De overval vond vermoedelijk rond half elf plaats, waarna meerdere politie-eenheden ter plaatse werden gestuurd. De politie ging meteen opzoek naar de drie verdachten. Het ging om drie mannen tussen de 18 en 20 jaar, licht getinte huidskleur, rood vest en één van de mannen had een smal postuur en was rond de 1,60 meter lang. Na de overval heeft de politie een Burgernetactie uitgestuurd, met het verzoek uit te kijken naar de drie gevluchte verdachten.

Het slachtoffer van de overval raakte gewond bij het incident. Een getuige is door de politie meegenomen naar het politiebureau, hij verklaarde dat zijn vriend onder schot was gehouden met een mogelijk vuurwapen door één van de overvallers.

De politie heeft het gebied rond de locatie van de overval groot afgezet voor onderzoek. Daarbij werd gezocht met een hond en deden agenten buurtonderzoek. Tot op heden zijn er voor zover bekend nog geen verdachten aangehouden.

Foto’s: Noordernieuws 

Redactie