LEEUWARDEN –  Aan de Bleeklaan is woensdagavond een persoon gewond geraakt aan zijn hand. Dit voorval ontstond, nadat het slachtoffer was gestoken met een mes.

De melding van een mogelijke steekpartij bij een woning kwam omstreeks negen uur binnen bij zowel de politie als ambulancedienst. Ter plaatse werd duidelijk dat het slachtoffer met een mes in zijn hand was gestoken. De verdachte was er inmiddels al vandoor gegaan. Met meerdere eenheden werd gezocht naar de verdachte, maar deze werd niet meer aangetroffen.

Het slachtoffer is ter plekke behandeld en vervolgens met een ambulance overgebracht naar het MCL. Op een later tijdstip zal het slachtoffer aangifte doen van zowel mishandeling als bedreiging.

De politie is opzoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord van deze bedreiging met mishandeling, of mogelijk camerabeelden van de verdachte hebben en vraagt daarom de mensen die nog niet zijn gehoord zich te melden bij de politie.

Dat kan via het telefoonnummer: 0900-8844. Of anoniem met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 onder vermelding van het zaaknummer 2021043515.

Redactie