BITGUMMOLE – Op de J.H. van Aismawei heeft vrijdagmiddag rond 14:45 uur een ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder van een personenauto is met zijn voertuig achterop een stilstaande personenauto gebotst.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder met zijn voertuig over de J.H. van Aismawei reed. Door een beslagen voorraam had de bestuurder weinig zicht, waardoor het mis ging. De bestuurder zag aan de kant van de weg een stilstaande auto over het hoofd, waarna een aanrijding het gevolg was.

De politie en ambulance werden direct gealarmeerd en waren snel ter plaatse. Bij aankomst zaten er twee personen in het voertuig. De bijrijdster werd gelijk door het ambulancepersoneel onderzocht. De inzittende bleek niet gewond te zijn geraakt, waardoor vervoer naar het ziekenhuis niet nodig was. Bij de bestuurder van het voertuig werd voor controle nog een blaastest afgenomen.

Door het ongeval liepen beide voertuigen schade op. Berger ketellapper kwam ter plaatse en heeft één van de voertuigen geborgen en afgesleept.

Ytzen Korf