Paardentrailer betrokken bij ernstig ongeval

OUWSTERHAULE – Zaterdagmiddag rond 14:15 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval met beknelling op de Heerenweg.

De brandweer van Joure kwam ter plaatse omdat in een van de betrokken voertuigen een persoon bekneld zat. Bij aankomst troffen zij een paardentrailer midden op de weg aan, evenals een zwaar beschadigde personenauto. In de berm stond een busje deels in de bosjes.

De bestuurder van de personenauto was al uit zijn auto geholpen omdat deze begon te roken. Bij aankomst van de brandweer rookte de auto niet meer, ze konden zich daarom richten op de persoon die bekneld zat in het busje. Door middel van het verwijderen van een deur en het front van het busje wat naar voren te drukken kon het slachtoffer bevrijd worden.

Ter assistentie van het ambulancepersoneel kwam ook de traumaheli uit Amsterdam ter plaatse. Deze kon landen in een weiland naast de weg. Beide bestuurders zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is lange tijd afgesloten geweest wegens het ongevalsonderzoek door de VOA.

Foto’s met dank aan: [url=http://www.brandweerjoure.nl/]Brandweer Joure[/url]

Delen:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Adverteren op 112fryslan