OUDEHASKE – Zaterdagavond heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de oprit naar de A7 Joure bij Oudehaske, waarbij drie mensen bekneld kwamen te zitten in hun voertuig dat op de kop in de sloot lag.

Brandweer Joure, politie en 4 ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Bergingsbedrijf Hof was ook zeer snel ter plaatse die het voertuig met zijn kraan heeft geborgen, zodat de brandweer in samenwerking met het ambulance personeel de drie slachtoffers uit de auto kon halen. Brandweer Joure heeft met een derde wagen hun powermoon gebracht. Dit is een lamp die ingezet kan worden bij grote incidenten, waarbij weinig licht aanwezig is.

De drie slachtoffers zijn naar verschillende ziekenhuizen gebracht, waarvan twee met spoed. De auto van de slachtoffers is door onbekende oorzaak rechts naast de weg gekomen en op de kop in de sloot beland. Ten tijde van het ongeval was de oprit naar de A7 in de richting van Joure afgesloten, zodat de hulpverleners hun werk rustig konden doen. De politie onderzoekt de oorzaak nog.

Voor meer foto’s kijk op www.HVnieuws.nl

[zideo]zideo=6b3461556f413d3d&playzideo=6d4961616d6c673d[/zideo]

112Fryslan

})