LEEUWARDEN – Vrijdagmiddag raakt een auto van Omrin op zijn zijkant nadat hij een personenauto had geraakt op de Pallasweg.

Aan het begin van de middag werden politie en ambulance naar de Pallasweg gestuurd. Een personenauto verleende op de kruising met de Pallasweg geen voorrang aan de van rechts komende Omrin auto die op de Pallasweg reed.

De personenauto werd in de rechterzijkant geraakt door de Omrin auto, raakte een kastje en kwam met een draai van 180 graden tot stilstand in het gras. De Omrin auto kwam op zijn zijkant terecht. De inzittende(n) van de Omrin auto konden door het voorraam zelfstandig uit de auto komen. Door de klap raakte de achterdeur van de personenauto los.

De passagier van de personenauto is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. De bestuurder van Omrin werd ook ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen.

Berger Theo Faber heeft beide voertuigen afgesleept. De bak van de Omrin wagen werd door een Omrin bakwagen opgeruimd. Een veegwagen reinigde het wegdek.

Video : Robin Kiestra
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yKRfvz9uU2I[/youtube]

112Fryslan