Nog twee vermissingen in Friesland

FRYSLÂN – Gert-Jan Luimstra uit Sneek is nog steeds vermist. Ook Sicco Cuperus uit Leeuwarden is nog steeds niet terecht. Een vermiste 78-jarige man uit Wolvega is vrijdag levenloos aangetroffen. Een vermiste man uit Jubbega is inmiddels terecht.

Gert-Jan Luimstra, de 38-jarige vader van twee kinderen, wordt al sinds dinsdag 6 januari vermist in Sneek. Hij is deze week nog gesignaleerd in Surhuisterveen. Familie en vrienden zoeken samen met de politie nog steeds naar hem.

Vanuit Jubbega werd sinds donderdag een 70-jarige man vermist. In eerste instantie werd donderdag alleen zijn auto aangetroffen, de man meldde zich zaterdagochtend en is dus ook terecht.

Vrijdagochtend werd een Burgernetactie gestart in Wolvega vanwege de vermissing van een 78-jarige man. De man werd later op de dag levenloos teruggevonden. Er is geen sprake van een misdrijf.

Tot slot wordt ook nog altijd Sicco Cuperus vermist, binnenkort zullen wij nogmaals aandacht aan deze vermissing besteden.

Hebt u één van de vermiste personen gezien, weet u waar één van de vermiste personen verblijft of hebt u andere belangrijke informatie? De politie komt graag met u in contact via 0900-8844 (of bij spoed 112). Wilt u liever anoniem uw informatie doorgeven dan kan dat aan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Delen:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Adverteren op 112fryslan