Voorpagina > Motorrijder gewond na botsing met bestelbus
Ambulance Hoofd Nieuws Noord-Oost Politie

Motorrijder gewond na botsing met bestelbus

Motorrijder gewond na botsing met bestelbus

DOKKUM – Op de kruising Woudweg met het Bonifaciusplein heeft zaterdagavond rond kwart voor acht een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een motor en een bestelbus.

De bestelbus kwam vanaf de Woudweg en wilde op de weg keren, toen er een motorrijder kwam aanrijden. De bestuurder van de motor kon niet meer op tijd remmen en een aanrijding was het gevolg. Door de klap liep de bestelbus forse schade op aan de zijkant en kwam de motor op het wegdek terecht.

Politie en twee ambulances werden direct naar de ongevalslocatie gestuurd en waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. Zowel de bestuurder van de motor, als de bestelbus zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. De vrouw van de bestelbus kwam met de schrik vrij, maar de man op de motor is na behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft ten tijde van het ongeval de gehele weg afgesloten voor het autoverkeer en verklaringen over het ongeval opgenomen. Een berger heeft zowel de motor als de bestelbus afgesleept.

Over de fotograaf

Ate Atema