DRACHTSTERCOMPAGNIE – Een oproep van een dakbrand door een rookwolkje bij een woning aan de Skieding was waar dinsdagavond mee begon, maar dit voorval leidde uiteindelijk naar een mogelijk drugslab.

De brandweer werd rond kwart over zeven opgeroepen voor de dakbrand nadat een voorbijganger rook had gezien. Ter plaatse werd door de brandweer wat brandende rommel afgeblust in de achtertuin van de woning, maar van een dakbrand was uiteindelijk geen sprake.

De politie kwam tevens ter plaatse en hield uiteindelijk twee verdachten aan. Een van de verdachten kwam in het oog toen hij vanaf achter de woning probeerde te vluchten met een auto. Hij werd door de agenten al snel aangehouden. Even later werd ook een tweede verdachte aangehouden.

De omgeving van de woning werd vervolgens door de politie afgezet met linten waarmee het een plaats delict werd opgezet. De politie wil op dit nog niet naar buiten brengen wat er precies aan de hand is, alleen dat het om een verdachte situatie gaat. Waarschijnlijk is er in de woning een drugslab aangetroffen.

Wij updaten dit artikel zodra er meer informatie is.