Voorpagina > Minderjarige verdachten steekincident langer vast
Nieuws Politie Zuid-Oost

Minderjarige verdachten steekincident langer vast

Minderjarige verdachten steekincident langer vast

DRACHTEN – De 14 en 15-jarige verdachten van het steekincident wat zondagavond plaatsvond aan de Zuidkade, blijven langer vastzitten.

De twee verdachten werden enkele uren na het steekincident aangehouden en ingesloten. Vandaag heeft de rechter-commissaris besloten dat de twee nog veertien dagen vast blijven zitten. Daarnaast hebben zij beperkende maatregelen opgelegd gekregen, dit wil zeggen dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld via bijvoorbeeld telefoon en geen media mogen bekijken.

De twee jongens worden er van verdacht dat zij een 15-jarige jongen hebben neergestoken. Deze jongen raakte ernstig gewond: Drie gewonden bij ernstig steekincident

De agent die tijdens de hulpverlening gewond is geraakt, is in het ziekenhuis behandeld, hij zou mogelijk een gebroken neus hebben opgelopen. De verdachte die de agent heeft mishandeld, heeft zich op Facebook gemeld. Hij geeft aan dat hij uit emotie heeft gehandeld, op dumpert.nl is zijn Facebook post te zien. Hij zou zich ook gaan melden bij de politie, of hij dit inmiddels gedaan heeft is bij ons niet bekend. Hieronder een aantal linkjes naar Dumpert.

Ingezoomde beelden van de vechtpartij en Facebook post van “Agent Mepper” op dumpert

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan