Voorpagina > Meerdere ongevallen op snelweg A7
Ambulance Brandweer Hoofd Nieuws Opsterland Politie

Meerdere ongevallen op snelweg A7

Brandweer Joure

HEERENVEEN – Op de A7 tussen Tjalleberd en Sneek zijn vrijdagmiddag meerdere ongevallen gebeurd, waarbij de brandweer werd ingezet.

Rond twaalf uur op de A7 tussen Joure en Sneek, ging het mis bij Broek. Een busje botste hier achter op een auto die stilstond op de vluchtstrook. Brandweer, ambulance en politie gingen met spoed ter plaatse. Er bleek echter niemand bekneld te zitten, alle personen waren al uit de voertuigen bij aankomst van de hulpdiensten. De bestuurder van het busje raakte gewond, hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Niet veel later om kwart over twaalf ging het mis op de A7 tussen Heerenveen en Tjalleberd. Een automobiliste botste hier bij de afrit op een andere auto. Kijk voor foto’s en meer informatie bij onderstaand item van onze collega’s bij Grootheerenveen.nl

Rond vier uur ging het mis op de A7 bij Sneek. Vlak voor de brug over de Woudvaart, botsten vier auto’s achterop elkaar. Ook hier werd de brandweer ingezet. Alle personen waren bij aankomst van de hulpdiensten al uit hun auto’s. Het ongeval zorgde voor een file in de richting van Joure. Eén persoon is gewond geraakt.

File door ongeval op de A7 tussen Heerenveen en Tjalleberd

Over de fotograaf

Edwin Tjallings