Voorpagina > Marineduikers ingezet in zoektocht vermiste Dennis Heinen
Hoofd Nieuws Noord-West Politie

Marineduikers ingezet in zoektocht vermiste Dennis Heinen

Marineduikers ingezet in zoektocht vermiste Dennis Heinen

FRANEKER – Duikers van de Koninklijke Marine zijn woensdag ingezet in de Franeker jachthaven Frisia voor de zoektocht naar de vermiste Dennis Heinen.

Dennis Heinen van 26 jaar uit Soest wordt sinds zondag vermist. Vrienden hebben zondagochtend nog contact met de man gehad. Toen ze echter zondagmiddag geen contact meer konden krijgen hebben ze de politie ingeschakeld.

Zoekactie
Zondag hielpen het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) en de provincie de politie bij het zoeken. Woensdag gingen vier marine duikers te water om te zoeken naar Dennis. De zoekactie door duikers zal indien nodig donderdag verder gaan en uitgebreid worden naar het Van Harinxmakanaal.

Signalement van Dennis

– een rood vest met capuchon
– lichte spijkerbroek met gaten en een zwarte pet.
– Slank postuur, kort haar.

Camerabeelden

De politie vraagt aan mensen met een camera bij huis of bedrijf naar de beelden van die betreffende zaterdag en zondag te kijken. Indien u op deze beelden iets ziet wat van belang kan zijn voor het onderzoek, bel dan de politie via 0900-8844. Via het meldformulier op politie.nl kunt u beelden uploaden. Daarnaast zijn ook alle andere tips welkom. Mocht u iets gezien hebben wat van belang kan zijn voor het onderzoek dan kan u bellen met: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan