DRACHTEN – In een steeg aan de Klokhuislaan werd rond kwart voor zes een gewonde man aangetroffen, die het slachtoffer bleek te zijn van een steekincident.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Meerdere politie-eenheden en de ambulance gingen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen aan de man. Omdat al snel duidelijk was dat er sprake was van ernstig letsel, kwam ook de traumaheli uit Eelde ter plaatse. De man werd aangetroffen in een steeg achter woningen. Uiteindelijk bleek dat de man was neergestoken.

De man is door ambulancepersoneel en een trauma-arts gestabiliseerd en vervolgens met spoed per ambulance naar het UMCG gebracht.

De politie heeft de omgeving afgezet met lint en doet onderzoek naar het steekincident. Het is op moment van schrijven echter nog niet duidelijk voor de politie waar het steekincident heeft plaatsgevonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie is een buurtonderzoek gestart naar aanleiding van het steekincident. Heeft u tussen 17.30 uur en 18.00 uur op/nabij de Klokhuislaan iets verdachts gezien of gehoord? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Zodra er meer bekend is over dit incident, zullen wij dit artikel bijwerken.

112Drachten.nl

Voor al het 112 nieuws uit Drachten en omgeving - Kijk op 112drachten.nl