Leeuwarden – Een 44-jarige man uit Leeuwarden is vanmorgen onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn woning aan de Gerbrandyweg.

Vannacht rond half 2 werd door de buren een ambulance gewaarschuwd omdat er iemand bewegingloos in zijn benedenwoning lag. Bij aankomst van ambulance en politie bleek de man te zijn overleden.

De technische recherche verricht momenteel onderzoek in en om de woning, ook is er een buurtonderzoek gestart. De politie sluit de mogelijkheid van een misdrijf niet uit. De omgeving is afgezet met linten en word bewaakt door een bewakingsbedrijf.

 Update: Geen misdrijf.

De sectie op het lichaam van de 44-jarige man uit Leeuwarden heeft duidelijk gemaakt dat er geen sprake is geweest van een misdrijf. Het slachtoffer is door natuurlijke oorzaak om het leven gekomen. De sectie werd vandaag, zaterdag 12 juli 2008, in het NFI te Den Haag verricht Het slachtoffer werd vrijdag rond 01.00 uur levenloos in zijn woning aan de Professor Meester P.S. Gerbrandyweg aangetroffen. Aangezien een misdrijf niet kon worden uitgesloten, is de politie een onderzoek gestart. Gezien de resultaten van de sectie is het daarvoor geformeerde Team Grootschalige Opsporing opgeheven.

112Fryslan

})