LEEUWARDEN – Dinsdagavond om 18.27 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding op de Weideflora in de wijk Aldlan.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Aangekomen op de Weideflora bleek er een kop-staart aanrijding te zijn tussen een grijze BMW en een Smart. Bij de aanrijding raakte de bestuurder van de BMW gewond. Na behandeling in de ambulance is deze overgebracht naar het MCL.

Waarschijnlijk had de bestuurder van de BMW te laat door dat de Smart moest remmen om af te slaan en botste er achterop. Berger Theo Faber kwam ter plaatse met twee wagens om de beide auto’s af te slepen. Tijdens de aanrijding heeft de politie het verkeer geattendeerd op de aanrijding.

Fietser aangereden

LEEUWARDEN – Dinsdagmiddag vond er op de Julianalaan een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De aanrijding gebeurde ter hoogte van het Van Miereveldplantsoen. De auto kwam in de middenberm tot stilstand en is door berger Theo Faber afgesleept. De bestuurster van de auto en de fietser zijn beide door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar er bleek niemand gewond te zijn.

Foto’s 9 t/m 13

112Fryslan