BOLSWARD – De hulpdiensten moesten dinsdagavond massaal uitrukken voor een drenkeling aan de Snekerstraat in Bolsward.

Een drie jarig kind was al sinds 16:00 vermist toen de brandweer werd gealarmeerd.

Duikers van de brandweer troffen de 3-jarige rond 18.00 uur aan in het water bij het Julianapark. Met een ambulance is hij overgebracht naar het Antonius ziekenhuis in Sneek waar het kind in zorgwekkende toestand is opgenomen.

Fotografen ter plaatse hebben uit respect geen foto’s gemaakt, vandaar dat wij een archief foto hebben geplaatst.

POLITIE BERICHT

Vermissing 3-jarige jongen
Bolsward, 21-06-2011 De politie heeft dinsdag geassisteerd bij de zoektocht naar een 3-jarige jongen uit Bolsward. Het jongetje werd rond 16.00 uur voor het laatst gezien in de omgeving van het Julianapark.

Zoektocht

Rond 17.00 uur riep de moeder van de vermiste jongen de hulp van de politie in omdat ze haar zoontje nergens vinden kon. Het kind zou een stok gaan zoeken maar was niet teruggekomen. Een zoektocht naar de 3-jarige had tot nu toe niets opgeleverd.

Door de Meldkamer Fryslân is een Burgernet actie opgestart waarbij gevraagd is om naar de vermiste 3-jarige uit te kijken. Tevens is een signalement van hem verspreid.

Aangezien het jongetje voor het laatst gezien was bij het Julianapark en hier waterpartijen zijn, is de brandweer met een duikploeg naar hem gaan zoeken.

Aantreffen

Duikers van de brandweer troffen de 3-jarige rond 18.00 uur aan in het water bij het Julianapark. Met een ambulance is hij overgebracht naar het Sint Antonius ziekenhuis is Sneek waar het slachtoffer rond 20.00 uur is overleden.

112Fryslan