De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een bedrijf aan de Jelle van Damweg, waarbij twee vrachtauto’s zijn gestolen.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Donderdagochtend werd ontdekt dat er was ingebroken. Men was binnengekomen na het vernielen van het slot van de toegangsdeur. In het magazijn stonden vier vrachtauto’s. Een van de vrachtauto’s werd doorzocht. Twee andere vrachtauto’s, geladen met beddengoed, zoals matrassen, dekbedden en kussens, werden gestolen.

Ook werd in de winkel de kassa opengebroken en uit de showroom werden dekbedden en overtrekken weggehaald. Uit het onderzoek bleek dat de diefstal woensdagavond tussen 19.30 en 20.00 uur heeft plaats gevonden.

De vrachtauto’s werden donderdagochtend leeg terug gevonden in Harmelen. Het betroffen een bestelauto Renault Mascott en een vrachtauto Renault Master, beide met opschrift “BLAAUW”. Gezien het tijdstip en de locatie is het zeer waarschijnlijk dat getuigen iets hebben gezien bij het bedrijf of de vrachtauto’s hebben zien rijden.

Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844. Is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat u de dader kent en de dader u, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112Fryslan