GORREDIJK – Bij een slijterij hebben twee mannen afgelopen nacht tweemaal ingebroken in een slijterij in het winkelcentrum.

Rond 3:00 sloegen de mannen een ruit in en sloegen hun eerste slag. Die zelfde nacht werd er nog een nieuwe ruit geplaatst om de klanten goed te kunnen ontvangen. Circa twee uren later kwamen de mannen terug en drukten de nieuwe ruit eenvoudig eruit en gingen voor de tweede keer naar binnen. Waarschijnlijk was de kit van de gerepareerde ruit nog niet droog.

Er zijn camerabeelden van de inbraken gemaakt door aanwezige camera’s in het winkelcentrum. De daders zijn nog voortvluchtig. De eerste keer werden ongeveer 10 flessen drank meegenomen, of er de tweede keer ook iets meegenomen werd is niet bekend.

Op camerabeelden zijn twee mannen met het volgende signalement te zien:
Man 1
– 1.80/1.90 meter
– Bruine jas
– Lichte spijkerbroek
Man 2
– 1.60/1.70 meter
– Lichte spijkerbroek
– Zwarte sportschoenen met witte streep

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over deze mannen of de inbraak. De politie is te bereiken via het telefoonnummer 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven bel dan met de Stichting Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via het telefoonnummer 0800 – 7000

112Fryslan