WOLVEGA – Bij een ongeval op de rondweg Om den Noort heeft woensdagavond een fors ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Eén persoon raakte bij dit ongeval gewond.

Twee auto’s kwamen op de kruising met de Frisaxstraat met elkaar in botsing, naar alle waarschijnlijkheid door een voorrangsfout. Door verkeersspecialisten van de politie is het ongeval op papier gezet en is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.

Een tweede automobilist raakte niet gewond, maar is door ambulancepersoneel wel kort onderzocht. Hij bleek niets te mankeren en vervoer naar het ziekenhuis was dan ook niet noodzakelijk. Het slachtoffer wat wel gewond raakte ontving van agenten en omstanders eerste hulp, in afwachting van een ambulance. Na behandeling door ambulancepersoneel, is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De rondweg was vanwege het ongeval deels afgesloten voor het verkeer. Een berger is ter plaatse gekomen om beide, zwaar beschadigde, voertuigen af te slepen. Door de ter plaatse gekomen brandweer zijn de voertuigen veiliggesteld en is het wegdek ontdaan van alle vloeistoffen die hier nog waren beland.