GROU – Op zondagochtend 28 juli jl. hebben er twee mishandelingen plaatsgevonden, waarvoor de politie getuigen zoekt.

Deze mishandelingen hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Parkstraat en de Mr. P. Jelles Troelstrawei. Tijdens een woordenwisseling op de Parkstraat heeft een slachtoffer omstreeks twee uur ‘s nachts een klap tegen zijn gezicht gekregen. Dit gebeurde nabij de taxistandplaats. Een ander slachtoffer kreeg een half uur later omstreeks half drie op de Mr. P. Jelles Troelstrawei een klap van achteren, waardoor hij bewusteloos raakte. In het ziekenhuis heeft een onderzoek uitgewezen, dat dit slachtoffer diverse botbreukjes in zijn gezicht had. Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan.

De verdachte is een blanke man, welke vermoedelijk in de omgeving van Balk woont. Hij heeft kort haar en is netjes verzorgd met een stoppelbaard. Lengte van de verdachte is ongeveer 1.90 meter en is tussen de 25 en 30 jaar oud.

Heeft u in deze nacht iets gezien en bent u getuige geweest van deze mishandelingen, dan kunt u contact opnemen met 0900-8844. Voor zaak Parkstraat kunt u het nummer 2019197650 opgeven en voor zaak Mr. P. Jelles Troelstrawei 2019197547.

Saskia Boree