Voorpagina > Getuigen gezocht van aanrijding
Nieuws Noord-Oost Politie

Getuigen gezocht van aanrijding

Getuigen gezocht van aanrijding

FERWERT – In Ferwert heeft op zondag omstreeks kwart voor negen in de avond een aanrijding plaatsgevonden.

Een auto kwam vanaf Blije over de N357 aanrijden. De bestuurster sloeg ter hoogte van het tankstation af en is de Stelling opgereden, waar zij in botsing met een bromfietser is gekomen.

In de eerste plaats werd er onderling afgesproken de aanrijding bij het tankstation af te handelen. De bestuurder van de bromfietser is er echter weggereden op het moment dat de meldster bij de afgesproken plaats stond.

Het gaat om een 16 à 17-jarige jongen met een blanke huidskleur, slank postuur en ongeveer 1.90 meter lang. De jongen sprak Nederlands en heeft de bestuurster van de auto verteld uit Ferwert te komen. Het gaat vermoedelijk om een bromfiets met rode accenten. Ook zouden de achtergebleven onderdelen van de brommer oranje stickers bevatten.

Het voertuig waar de bestuurster in heeft gereden heeft grote schade opgelopen. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over de jongen? Bent u getuige van het incident geweest of bent u de bestuurder van de brommer? Dan verzoekt de politie om contact op te nemen met 0900-8844. Het nummer van deze zaak is 019073896.

Over de fotograaf

Saskia Boree