Geen gewonden bij aanrijding tussen bestelbusjes

OOSTERWOLDE – Donderdagavond rond 19.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N381 met de kruising van de Drie Tolhekken.

Op de kruising waren twee bestelbusjes met elkaar in aanraking gekomen. De klap was dusdanig dat de onderdelen van de busjes over de gehele kruising verspreid lagen. Een van de bestuurders komende uit de richting Donkerbroek wou op de kruising links afslaan richting Oosterwolde maar zag daarbij een bestelbus komende vanaf de richting Appelscha over het hoofd.

Door de aanrijding werd de bus 180 graden gedraaid en kwam deze midden op de kruising tot stilstand. De andere bestelbus, bestuurd door een man uit Beetsterzwaag, was dusdanig beschadigd dat de man uit voorzorg door de brandweer uit de auto geknipt werd. Hiervoor werd er door de brandweer een deur verwijderd. De man zat met zijn voet vast in zijn wagen.

Het eveneens gealarmeerde Mobiel Medisch Team werd voor aankomst al geannuleerd. De beide bestuurders werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd en mochten daarna huiswaarts keren. Beide hoefden niet mee voor verder onderzoek. Beide voertuigen zijn door de aanrijding zwaar beschadigd. De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s en bron R.Koene © Compact Media / [url=http://www.112inhetnieuws.nl/]112inhetnieuws.nl[/url]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

112Fryslan