OLDEBERKOOP – Bij een aanrijding op de N351 tussen Nijeholtpade en Oldeberkoop zijn dinsdagmiddag rond half drie twee auto’s flink beschadigd geraakt. Een van de betrokkenen botste door onbekende oorzaak op zijn voorganger.

Op de plaats van de aanrijding vonden op het moment van het incident werkzaamheden plaats in de berm. Vermoedelijk stond de voorste auto stil en werd dit te laat opgemerkt door zijn achterligger. De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten, maar al snel bleek dit niet het geval. Door de brandweerlieden zijn de auto’s veiliggesteld, waarna zij weer retour konden.

Vanwege het ongeval is de N351 in beide richtingen afgesloten voor onderzoek. Het verkeer kan via de parallelweg passeren. Verkeersregelaar lijden het verkeer in goede banen om het incident heen. Door specialisten van de politie wordt onderzoek gedaan naar de toedracht.

Een automobilist is in een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd. Nader onderzoek en behandeling in het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Een berger zal beide auto’s na het onderzoek afslepen.