File door ongeval op A7

OUDEHASKE – Bij een ongeval op de A7 zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond zeven uur tussen Knooppunt Joure en afslag Oudehaske. Hulpverleningsdiensten rukten massaal uit.

Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd. Het was op het moment van het ongeval erg druk op de weg in verband met de voetbalwedstrijd Heerenveen-NAC. Volgens woordvoerder Anne van der Meer van Politie Fryslân waren vijf voertuigen bij het ongeval betrokken.

Diverse politiewagens en ambulances kwamen ter plaatse. Omdat er sprake zou zijn van een ongeluk met beknelling werd ook Brandweer Joure gealarmeerd. De brandweerlieden kwamen niet in actie. Zeven personen zijn door ambulancepersoneel onderzocht.

Volgens Van der Meer waren er twee gewonden. Over de aard van hun letsel is nog niets bekend. De ravage was groot. De rechterrijstrook werd lange tijd voor het verkeer afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft de toedracht van het ongeval onderzocht. Door het ongeluk ontstonden lange files.

Tekst: [url=http://www.skarsterlannieuws.nl/]Skarsterlannieuws.nl[/url] Meer foto’s op [url=http://www.hvnieuws.nl/]Hvnieuws[/url]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

112Fryslan