JUBBEGA – Na een botsing tegen een boom aan de PW Janssenweg zijn zondagavond twee mensen ernstig gewond geraakt. Een van de slachtoffers is maandagochtend aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeval gebeurde rond half zeven zondagavond. De auto raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Direct werden de hulpdiensten gealarmeerd waaronder twee traumahelikopters uit Groningen en Amsterdam. De brandweer heeft beide slachtoffers weten te bevrijden en overgedragen aan de ambulancebroeders. Ze zijn met spoed overgebracht naar verschillende ziekenhuizen. De artsen van beide traumaheli’s zijn met de ambulances meegereden.

Een van de inzittenden, een 22-jarige voetballer van VV Jubbega, is op maandagochtend aan zijn verwondingen overleden. Het andere slachtoffer ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.

De Verkeersongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De identiteit van beide slachtoffers wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Foto’s Faber Fotografie

Redactie