LEEUWARDEN – Dinsdagavond moest de brandweer naar meerdere brandmeldingen.

Rond 18:00 kwam een melding van een buitenbrand op de Kleine Wielen. De politie die snel ter plaatse was heeft met een brandblusser de brand geblust en er zand overheen geschept. Eerder deze maand was er ook een brandmelding op de Groenester. [url=https://www.112fryslan.nl/2?&newsid=3466]Klik hier voor meer info[/url] . ( Foto 1 & 2 )

“Rozemastate”

Rond half tien werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een buitenbrand op de “Rozemastate”. Bij aankomst op de Rooswinkelstate blijkt er niks aan de hand te zijn. Daarop is de brandweer snel retour gegaan naar kazerne. Hier van zijn geen foto’s!

Victoriestraat

Om 23:20 werd de brandweer opnieuw gepiept voor een brandmelding. In de Victoriestraat zou een container in brand staan. Bij aankomst van de brandweer is er echter niks te zien.

Om er zeker van te zijn dat er echt geen brand is heeft de brandweer nog met de warmtebeeldcamera gekeken of er ergens brand was. Het blijkt te gaan om een valse melding. Dit was niet de 1e keer dat de brandweer voor een valse melding op de Victoriestraat kwam. (Foto 3)

112Fryslan

})